Farväl era idioter, vi ses inte igen!

Någonting kommer att hända, jag anar ugglor i mossen! När jag entrar porten till lokalen som är ingången till dom 1000 förvirrade själars land, känner jag smaken av bitterhet och ångest fylla mina smaklökar. Den svaga doften av panik fyller mina lungor, nu befinner jag mig i den hatiska tillvaro som inom snar framtid kommer att kollapsa tusen människors värld.

Min existens i denna hatfyllda värld sliter min själ i 1000 biter. I denna värld har jag ingen makt, här kan jag inte existera. Nu måste jag bara hitta det minst smärtsamma sättet att sluta min existens i denna ångestfyllda och hatiska tillvaro, jag vill inte längre vara en del av den, och det är ert fel!

Jag vänder, sveper sakta igenom den tillvaro som en gång varit min verklighet, mitt paradis, en tillvaro där jag var konungen. Jag stannar vid porten, vänder mig för att för en sista gång kasta en blick på allt som från och med nu kommer att tillhöra det förflutna, nu får jag äntligen starta min nya resa, en resa mot en ljusare framtid, en bättre värld där endast kärlek och respekt uppenbarar sig, där lust och välmående intar min kropp, där hat inte existerar.

Sakta träder jag ur denna värld, den blir allt suddigare, och jag lägger mig ner, blundar, för att vakna upp i  mitt nya paradis! Ett paradis där jag återigen kommer att vara konungen!

Detta är mitt sätt att ta farväl, farväl av en värld som jag inte längre vill veta av. En efter en raderar jag er som jag inte vill veta av, min känslor börjar allt mer ta fokus på det som är positivt.

Nu vaknar jag upp, i min nya värld, i en bättre tillvaro, och nu börjar min resa mot det positiva. Farväl allt hat, ångest och negativt, vi ses aldrig mer igen!

Detta är ingen googlad eller kopierad text, skriver rakt från mitt hjärta, låter allt komma ur mig. Jag har insett vad som är nått av värde i livet, nu ska jag bara fokusera, bara må bra, bara känna kärlek och tillgivenhet. Detta var mitt utträde ur det förflutna för att nu kunna blicka framåt!

Kärlek till er mina vänner!

blogstats trackingpixel

9 reaktion på “Farväl era idioter, vi ses inte igen!

  1. Du provocerar folk och sen kan du inte ens ta att folk tycker att du är en idiot. Den som ger sig in i leken får leken tåla.

  2. Men snälla rara, sen när blev din blogg så pass ”känd”? Så känd att ”bryta” ner dig. Som dessutom är självvalt? Mer trovärdigt att du kör en copy-cat Hanna W. Som du verkar tro ska ge dig fler läsare..? Vet inte vilket som är mest patetiskt.

  3. Jonas! Skit i alla jävla avundsjuka idioter som hate:ar på dig, Du är du och du är mer värd än dom, fuck the rest keep the best!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>