Nichole Lagercrant – Vilken lättnad!

En total känsla av lycka och harmoni infinner sig i kroppen på mig då du listar mig som en av dom fulaste killarna i bloggvärlden, jag kunden faktiskt inte vara mer tacksam. Om hon hade tyckt att jag var snygg så hade jag (enligt mitt tycke) haft sveriges värsta roadkill efter mig!

Du kallar dig sveriges snyggast glamourmodell, förmågan till god självinsikt verkar inte riktigt vilja infinna sig hos dig verkar det som. Jag tycker seriöst synd om dina föräldrar. Du är undernärd, gråblek i skinnet, sönderblekt hår och lägger ut en massa nakenbilder på dig själv i bloggen, bilder där du suger kuk, blir påsatt, onanerar med diverse tillhyggen. Inser du vad du gör med din framtid? I dag så kolla dom flesta arbetsgivare upp en på nätet innan man kommer på en intervju, tror du på fullaste allvar att du kommer att få ett jobb i framtiden, då du inte kan livnära dig på din amatörporr? Fast det kan du knappast göra idag heller. Jag tror inte att dina föräldrar känner sig speciellt stolta över dig, hade jag varit du så hade då min mamma skämts ögonen ur sig, speciellt då gubbar i hennes ålder sitter och runkar till dig.

Läste även att barn, dock så har du inte vårdnaden om det, det skrev du själv. Hur tror du att din son kommer att få det i framtiden? Tror du att andra barn på hans skola kommer att tycka att det är häftigt att ha en morsa som är porrskådis, och som lägger ut en massa bilder på sig på nätet där hon blottar ett fuskrakat och tofsigt underliv? Tvärt om, han kommer att tycka att det är fruktansvärt jobbigt. Skulle du vilja att att din mamma eller annan släkting skulle hålla på som du gör? Visst, du får massa uppmärksamhet, men av vad? Av gubbar som inte får så mycket annat, all uppmärksamhet är inte bra uppmärksamhet!

Ta och tagga ner lite, du fuckar bara upp det för dig själv!

Det vart http fel då jag skulle ladda upp bilden först, så jag fick censurera, då gick det!

Bilden lånad från http://www.summerglamourmodell.se/

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Nichole Lagercrant – Vilken lättnad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>