Glöm inte att rösta på Hanna W i blog awards!

Nu har jag röstat i alla kategorier på Blog Awards. Årets bloggprovokatör är ju helt klart Hanna ”gulliga” Widerstedt, tycker dock att man kunde nominera henne i årets bloggförebild eller årets bloggideal eller nått, för då hade hon lätt vunnit. Hon är helt klart utan tvekan den bästa förebilden för många tjejer i detta land, hon är så fantastiskt ödmjuk och naturlig, hon har vettiga åsikter, och ändå kastar folk skit på henne, ni borde fan skämmas, ni är bara avundsjuka för att ni inte har lika många  som ser upp till er. Men ni vettiga människor som vill rösta på Hanna, gör det då HÄR, sprid det så att så många som möjligt röstar på vår allas vackra Hanna!

Du är och kommer för alltid att vara min största idol och förebild!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Glöm inte att rösta på Hanna W i blog awards!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>