Gold diggers finns även bland tjejer – äckligt!

Tycker verkligen det är så hemskt att se unga tjejer som går hand i hand med olika gubbar på krogen varje gång, bara för att bli bjuden på några billiga drinkar och smutsiga resor.. Det är absolut inte BALLT att få sånt där gratis och sedan svälja sin självrespekt och låta sånna gubbar göra vad dom vill med en sen..? Asså det ser så fel ut.. Alltså dom gubbarna drogar ner tjejerna, och har sex med dom och sedan så kommer inte tjejen ihåg det riktigt och hon ”ville” ändå igår när hon hade fått i sig knark,( det är ju själva grejen med knarket för då vågar tjejerna) sen så dagen efter så köper gubben te.x något till henne för att hon inte ska prata om det och bara fortsätta umgås med han.

Och sånna gubbar är för det första patetiska och vidriga som tar tjejer på det sättet, och behandlar dom så. Dom behandlar verkligen tjejerna med 0 respekt! Och sen att tjejer tar det insinativet och tror att det är en smart grej att göra det där för lite pengar är sjukt, och sedan må psykiskt dåligt och även fysiskt dåligt beroende på hur ”snäll” (dom är aldrig schyssta..) gubben/gubbarna är.

Liksom sånna gubbar tar inte tjejer med respekt, dom ser ner på sånna tjejer men har ändå tjejerna nära för att han inte får bra och snygga vanliga tjejer pga sånna killar är idioter, och normala tjejer har inte kontakt med sånna killar som ens tänker tanken och gör sådär mot tjejer..!! Blir så arg.. 

Är det liksom värt det? För te.x en resa och en utgång gratis? Jag tycker det är så hemskt och förnedrande när jag ser unga tjejer, typ födda 93 som står på krogen bland gubbar som är liksom 50+ för att få en drink.. Hemskt! Det är ju iprincip som att sälja sig själv.. Även fast gubben är astrevlig liksom vill han inget annat än att smutsa ner tjejerna och dom gör de för lite gratis grejer och pengar..Sjukt, get a job förfan!! Sånna tjejer mår aldrig bra och söker bekräftelsen på fel sätt samt har en konstig verklighetsuppfattning hur det faktiskt SKA vara.

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Gold diggers finns även bland tjejer – äckligt!

  1. Hahahah, du är ju patetisk som tror att det är så i alla fall. Visst det kan nog vara så i vissa fall, men är ju bara fördomsfullt av dig att säga att det är så i alla fall. Så du menar att bara för att jag är tillsammans med en kille som är 12 år äldre än mig så drogar han mig, knullar mig, och sen köper saker till mig för att jag ska fortsätta vara med han.

    Du är pinsam som tror att du vet exakt hur allt ligger till, för du verkar vara ganska dum som sitter och skriver såntdär.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>