Snart flytt!

Nu är det inte långt kvar tills jag flyttar till den nya lägenheten, eller vindsvåningen som det blir :) den 31a flyttar jag in. Det ska bli så skönt att slippa den temporära lägenheten som jag har haft ett år längre än jag tänkt mig, hoppas den som flyttar in efter mig kommer att trivas bättre än jag, men vill han frysa sig igenom vintern så har han hittat rätt, ska bli så skönt att slippa härnösandshus. Dom har inte ställt upp och fixat det man bett dom om, så nu skiter jag i dom :)

Dåligt samvete över bloggen har jag, men snart så, så fort jag kommer hem så blir allt sol vanligt igen :)

Nu blir det film :)

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Snart flytt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>