Dålig uppdatering

Förlåt för att jag uppdaterar så sällan, men kan bara göra det då jag är på ställen där jag har mottagning, vilket inte är så ofta med telenor tyvärr, funderar på att byta till Telia. Men å andra sidan så är det skönt att inte behöva tänka på mkt på bloggen då jag har semester, men från 30/7 så är det slut på semester och då kommer bloggen uppdateras som vanligt :)

Nu ska jag äta pannkakor, sjukt underskattat men gott :) återkommer senare om jag har mottagning :)

Vädret suger som vanligt, har haft två dagar med som sedan semestern började :/ hoppas det ger med sig snart så man får lite färg :)

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Dålig uppdatering

  1. Byt till Halebop(rubbet) billigt 249kr/mån då får du sms/mms 4000st/mån, 4mb surf och ringa 200 samtal hur läääänge du vill till vilket nät i månaden. Jag är svinnöjd!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>