God morgon!

Nu sitter jag i bilen på väg till Hudiksvall. Pappa ska jobba så jag ska ta hans bil så att jag kan ta mig till alla ställen jag ska på. Idag ska jag först till Elle, sedan ska jag hälsa på mamma och även fara på Ikea, ska köpa lite till nya lägenheten :) sen blir det bara häng i husvagnen :) vädret är underbart kan jag säga, men just nu är det bara 10 grader, fast å andra sidan så är det ju bara tidigt på morgonen än :) nu ska jag kolla på vägen, blir så himla åksjuk annars ;) hörs senare!

20120705-054241.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>