Jag klarar inte av han som kallar sig blondaa!

Jag vill inte hacka ner på folk, men även jag måste få ha åsikter!

Det finns säker dom som gillar honom, men det finns folk som inte gillar honom med, det får han ta då han valt att vara en offentlig person.

Ok, jag är bög, MEN, jag tycker verkligen att Blondaa är lite väääl magstark. Jag känner ett fruktavsvärt obehag av att kolla på denna filmen som jag lagt upp här, asså, man vill ju bara att han ska ramla och slå sig så att han blir tyst liksom :S Herregud vilken jobbig människa. Han skulle faktiskt lika gärna kunna byta kön, för han är mer kvinnlig än vissa av mina tjejkompisar..

Sedan kollar man på kommentarer på hans blogg, så ser man:

ÅÅÅÅÅ du är sååå braaaa, du är så fiin.

YouTube Preview Image

 Uttryket ”när grisar kan flyga” fick just en helt annan innebörd känner jag…

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Jag klarar inte av han som kallar sig blondaa!

  1. Haha, jag veeeeet. Helt otroligt störande människa. När jag bloggade skrev han kommentarer om sig själv i min blogg under andra namn… Lite pinsamt för honom när gjorde skärmdumpar av hans kommentarer så alla kunde se att de kom från samma IP-adress varje gång. FAIL! :P

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>