Jockiboi du är ett skämt!

Du äter ju ändå din egen sperma och kör upp diverse saker i din röv på bloggen, så varför inte…

Inte så konstigt att så många avskyr dig, du är inte normalt funtat nånstans. ”veckans utmaning” att äta sin egen sperma, köra upp en gurka eller dyligt o lägga upp på sin blogg, Ooooooo vilken utmaning, du är bara äcklig. Du tror att du är nått bara för att du vart med i ett töntprogram som inte har någon innebörd, eller jo, det går ut på att bli så full som möjligt och knulla så många som möjligt, tycker du att det är normalt? Du har sålt dig själv till svenska folket på ett vidrigt sätt, det är inte någon som vill se dig köra upp tex en gurka i anus. Sedan dina vidriga runkar ska vi inte tala om, du är bara pinsam jockiboi!

Skaffa dig ett riktigt jobb för fan, ( om du nu får nått som du skämt ut dig )

blogstats trackingpixel

6 reaktion på “Jockiboi du är ett skämt!

 1. jockiboi har varit min förebild sen jag var liten och det du säger om jockiboi är väldigt elak tänk om jag skulle säga något elakt mot dig du skulle nog inte tycka det var så roligt?

 2. Läs inte hans blogg om du tycker han är äcklig och du stör dig på honom.. problemet löst…
  Svårare än så va det inte…
  folk kanske vill se han sticka upp en gurka i anus för annars så skulle han väl inte ha så många läsare…
  slår vad om att han har 20 gånger fler läsare än du iaf…

  så om du inte vill se han sticka upp en gurka i anus…LÄS INTE HANS BLOGG DÅ!

 3. Du har skrivt förut om att han varit ditt drömligg,
  såå varför klagar du på att han runkar och trycker upp saker i skjärten för?

 4. Håller med dig. Han är hemsk, obeskrivligt äcklig dessutom… Finns så mycket man kan säga om honom men orkar inte lägga varken tid eller energi på det äckliga kräket.

 5. Lite självdistans kanske? Du skrev för bara någon vecka sedan att han var ditt drömligg. Nu hänger du ut honom som något äckligt. På exakt samma sätt som att du pratade om att Peter08 var din drömkille för att sedan idiotförklara hans låtmusik och kalla honom pinsam. Sluta slicka röv på den så kallade bloggeliten för att de ska vilja ha någon relation till dig för att senare dissa de i hopp om fler läsare.

  Människa, du är över 30 år. Ändå spammar du bloggar och framförhåller dig själv som en parasit och kändiskåt nobody. Jockiboi var med i Kungarna av Tylösand som är ett meningslöst program, men vad är inte Farmen som du stolt skröt om att du varit med i castingen till? Skillnaden mellan personerna som du sågar är att majoriteten av de är flera år yngre än dig. Du har passerat 30 årsstrecket och borde uppföra dig därefter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>